Evenemang

ELVIRA: Brandfarliga heta arbeten

För företag och organisationer

Vår kurs brandfarliga heta arbeten riktar sig till företag och organisationer vars medarbetare utför arbeten där det finns risk för att en brand kan uppstå. Kursen riktar sig till dig som arbetar med tak, svetsning, lödning, skärning eller hanterar tillstånd som brandvakt. Alla som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste gå kursen för att företaget eller organisationen ska få tillstånd till att leverera tjänster där brandfarliga arbeten ingår.

Kursen är anpassad till olika branschers behov och inkluderar ämnen som lagstiftning, försäkringar, brandkunskap, förebyggande brandsäkerhet, riskhantering, säkerhetsregler och praktiska släckövningar.

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att ha fått ökad förståelse för risksituationer och kan direkt tillämpa dessa kunskaper i sitt arbete. Efter kursen och godkänt prov får deltagaren ett certifikat för brandfarliga heta arbeten enligt försäkringsbolagens villkor som är giltigt i fem år. OBS: granska era försäkringsbrev och villkor från ert försäkringsbolag.

Brandfarliga heta arbeten är framtagen av Svenska brandsäkerhetsföretag och Byggföretagen i samråd med Sveriges främsta experter inom området.

Kursupplägg: 1 dag på plats eller online.

Kurstillfällen i mars:

7 mars på engelska

13 mars på ryska

20 mars på svenska

Är du intresserad av vår kurs i brandfarliga heta arbeten? Be om en offert genom att fylla i vårt formulär:

Om ELVIRA
ELVIRA är ett helägt dotterbolag, och en del av ABF Stockholm, som erbjuder kombinerade tjänster och utbildningar. Vi möter befintliga och framtida behov i samhället, i organisationer och för individer i verksamhetsområdena integrationarbetsmarknad och kompetens. 
Som idéburet företag vet vi att det livslånga lärandet är en källa till energi, glädje och hållbar kompetens. Vi stärker individen, väcker lust inför nya insikter och erbjuder konkreta metoder där kunskaperna direkt kan användas i vardagen.
Våra mål är samhällsnyttiga – eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Vi utgår från folkbildningens människosyn och metodik, där jämlikhet och demokrati utgör de yttersta fundamenten i vår värdegrund. Därför värnar vi om alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter samt arbetar aktivt mot olika former och grader av diskriminering. 
Läs mer om ELVIRA HÄR.
Pris
2400:- Ordinarie pris

Arrangör ABF Stockholm
Pris 2400:- (Ord. pris)
Translate this page