Evenemang

ELVIRA: Introduktionskurs i AI

För företag och organisationer

När utvecklingen av AI fortsätter att gå framåt ökar också intresset för hur man på ett effektivt sätt kan integrera AI i sitt dagliga arbetsflöde.

Vår introduktionskurs i AI riktar sig till dig som är nyfiken på AI och vill lära sig mer om hur AI fungerar och hur det kan användas dagligen för att underlätta ditt arbete. Kanske har du redan provat olika typer av AI på fritiden eller arbetet och känner att du vill öka din kompetens inom området.

Kursens övergripande innehåll består av vad AI är och hur det skapas, etik och säkerhet inom användningen av AI, implementering av AI på arbetsplatsen samt praktiska övningar för att kunna implementera generativ AI i deltagarens dagliga arbetsflöde.

Kursen kommer att varva teoretiska inslag med praktiska exempel, och deltagaren uppmanas att delta aktivt och lyfta frågor kopplade till sin egna verksamhet för att kunna effektivisera kursens innehåll.

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att ha kunskap kring generativ AI, hur det fungerar och hur man på bästa sätt kan implementera AI i det dagliga arbetsflödet, för att kunna effektivisera till exempel administrativa uppgifter.

Kursen är upplagd på två dagar, med 3,5 timme per dag, men upplägget går att anpassa så det passar just dig och din verksamhet.

Är du intresserad av vår introduktionskurs i AI? Be om en offert genom att fylla i vårt formulär:

 
Om ELVIRA
ELVIRA är ett helägt dotterbolag, och en del av ABF Stockholm, som erbjuder kombinerade tjänster och utbildningar. Vi möter befintliga och framtida behov i samhället, i organisationer och för individer i verksamhetsområdena integrationarbetsmarknad och kompetens. 
Som idéburet företag vet vi att det livslånga lärandet är en källa till energi, glädje och hållbar kompetens. Vi stärker individen, väcker lust inför nya insikter och erbjuder konkreta metoder där kunskaperna direkt kan användas i vardagen.
Våra mål är samhällsnyttiga – eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Vi utgår från folkbildningens människosyn och metodik, där jämlikhet och demokrati utgör de yttersta fundamenten i vår värdegrund. Därför värnar vi om alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter samt arbetar aktivt mot olika former och grader av diskriminering. 
Läs mer om ELVIRA HÄR.
 
Kursen genomförs av Beetroot Academy.
Arrangör ELVIRA Kunskapsutveckling
Translate this page