Evenemang Panelsamtal

Panelsamtal: SRHR efter valet i Region Stockholm

Efter valresultatet hösten 2022 är det många som känner oro kring det politiska läget och vad det innebär för sexuella och reproduktiva rättigheter och hälsa. 

RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) är visserligen en partipolitiskt obunden organisation, men i det rådande samhällsklimatet behöver vi ta ställning när vi ser orättvisor eller när vi ser att de frågor vi vi arbetar med hotas. 

I region och kommun i Stockholm har vi dock fått ett annat valresultat än på riksnivå. Därför tänker vi att det är viktigt att vi nu går ut till våra medlemmar och reder ut vad vi faktiskt kan göra på lokal nivå inom området SRHR samt var och när vi behöver vara reaktiva, tydliga och hårda. 

RFSU Stockholm bjuder in alla som redan är eller som vill bli medlemmar i RFSU till ett panelsamtal där vi reder ut frågetecken kring den politiska situation vi befinner oss i nu på lokal och regional nivå i Stockholm. Förhoppningsvis kan detta bidra till ett större lugn och mer tilltro till framtiden! 

Medverkande:
Andreas Åsander, sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU förbundet och
Aurora Brännström, vice ordförande RFSU Stockholm.
Moderator är Ronja Sannasdotter, styrelseledamot RFSU Stockholm.
 

Panelsamtalet är 45 min långt för att sedan övergå i en öppen frågestund där deltagarna får ställa de frågor de känner att de vill ställa, omkring 15 min.
Tid: 26 jan kl. 18.00
Plats: ABF Stockholm, Sveavägen, Skånerummet plan 5

Anmäl dig här: https://forms.gle/Kqpw3YJCutenTT5w5 

Samtalet kommer även livesändas på sociala medier. 

 

Fri entré
Anmäl Dig
Arrangör RFSU Stockholm, ABF Stockholm
Plats Skånerummet, plan 5, ABF-huset, Sveavägen 41
Fri entré
Translate this page