Evenemang ABF-huset,Workshop

POPKOLLO VUXEN FORTSÄTTNING: LÅTSKRIVARVERKSTAD

I samarbete med ABF Stockholm

Popkollo Vuxen – musikupplevelsen som kan förändra hela ditt liv!

Här får deltagaren lära sig eller utvecklas inom låtskrivande och skapande. Alla är välkomna, oavsett förkunskaper.

Popkollo Vuxen är ett tredagars musikkollo för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Kollot passar såväl nybörjare som vana musiker. Kanske vill du leva ut en gammal musikdröm? Kanske vill du hitta nya personer att spela och skapa tillsammans med? Oavsett vilket så lovar vi att du kommer ha en fantastisk helg på Popkollo Vuxen!

På ett traditionellt Popkollo Vuxen lär sig deltagarna instrument, bildar ett band, gör en egen låt, spelar tillsammans, har workshops med inspiratörer från musikbranschen och får slutligen stå på scen vid en avslutningskonsert!

 

På Popkollo Vuxen Fortsättning: låtskrivarverkstad gör vi nästan allt detta, men med en liten twist! Istället för att lära oss nya instrument från grunden lägger vi mer tid på att skapa musik och nya låtar tillsammans i grupp! Vi använder våra röster, rytminstrument mm och kan du ett instrument är det bara en bonus.

Du får prova på och utvecklas i att skapa ny musik tillsammans med andra på olika sätt! Erfarna ledare coachar under hela helgen och precis som ett vid ett vanligt Popkollo Vuxen avslutas helgen med ett framförande på scen vid en avslutningskonsert! Du behöver inte ha gått Popkollo Vuxen innan för att delta. Vill du veta mer om upplägget och kollots innehåll? Maila vendela.hall@popkollo.se

Popkollo Vuxen är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och du kommer att träffa många andra fantastiska deltagare att göra musik tillsammans med. Så om du haft en dröm om att skriva en helt egen låt eller bara vill ha ny inspiration – ta chansen och anmäl dig!

 

Så här fungerar ett vuxenkollo

Popkollo Vuxen är ett musikläger för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Det är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och träffa många andra fantastiska deltagare att spela musik med. Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

SNABBFAKTA

Form: Popkollo Vuxen Fortsättning
Datum: 16-18 februari
Ålder: Från 18 år och uppåt
Plats: ABF-huset
Nivå: Inga förkunskaper krävs
Deltagaravgift: 1500-5000 kr
Arrangör: Popkollo Stockholm
Kontaktperson: vendela.hall@popkollo.se
Anmälan senast:  2 februari

ANMÄL DIG HÄR!

Arrangör Popkollo Stockholm, ABF Stockholm
Plats ABF-huset, Sveavägen 41
Translate this page