Evenemang

ELVIRA: Presentationsteknik på svenska och engelska

För företag och organisationer

Vår kurs i presentationsteknik  svenska och engelska riktar sig till dig som arbetstagare som genom praktisk träning och teoretisk kunskap vill utveckla din presentationsteknik, oavsett om du behöver övervinna scenskräck eller önskar att förbättra din förmåga att presentera inför grupp.  

Det övergripande innehållet i kursen består av kommunikation, konvention & situation, att kunna anpassa budskap till målgruppen, situationen och de förväntningar som finns. Retoriska verktyg såsom språk, innehåll och grafiskt material. Kroppsspråk & röst som behandlar hur du som avsändare använder din röst och ditt kroppsspråk för att på bästa sätt få fram din poäng till dina mottagare. Samt att inspirera & hantera olika sorters publik.  

Efter avslutad kurs kommer deltagarna ha de verktyg som krävs för att med hög trovärdighet och en högre självsäkerhet kunna kommunicera och presentera innehåll på svenska eller engelska.

Är du intresserad av vår kurs presentationsteknik på svenska och engelska? Be om en offert genom att fylla i vårt formulär:

 

I priset ingår kostnader för framtagning av anpassat kursinnehåll, planering, arvoden, genomförande samt lokal* (vid fysisk kurs).

Om ELVIRA
ELVIRA är ett helägt dotterbolag, och en del av ABF Stockholm, som erbjuder kombinerade tjänster och utbildningar. Vi möter befintliga och framtida behov i samhället, i organisationer och för individer i verksamhetsområdena integrationarbetsmarknad och kompetens. 
Som idéburet företag vet vi att det livslånga lärandet är en källa till energi, glädje och hållbar kompetens. Vi stärker individen, väcker lust inför nya insikter och erbjuder konkreta metoder där kunskaperna direkt kan användas i vardagen.
Våra mål är samhällsnyttiga – eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Vi utgår från folkbildningens människosyn och metodik, där jämlikhet och demokrati utgör de yttersta fundamenten i vår värdegrund. Därför värnar vi om alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter samt arbetar aktivt mot olika former och grader av diskriminering. 
Läs mer om ELVIRA HÄR.
Arrangör ELVIRA Kunskapsutveckling
Translate this page