Evenemang Scenkonst

Råttfällan

Agatha Christie på italienska!

Ta två oerfarna hotellägare, fem märkliga gäster med något att dölja, en resolut kriminalassistent, en radioröst som rapporterar ett nyligen begånget mord, och massor, massor av snö som gör det omöjligt att lämna det lilla hotellet utanför Stockholm. Lägg till rädsla, ett dunkelt förflutet samt en gnutta humor och du får en perfekt råttfälla – en teaterföreställning garanterat full av spänning och underhållning…

Den italienska teatergruppen ”Varför inte” presenterar RÅTTFÄLLAN – ett morddrama av Agatha Christie. Agatha Christie var en mycket inflytelserik och framgångsrik brittisk författare och dramatiker. Hon skrev mängder av deckare, kärleksromaner och teaterpjäser, och skapade legendariska karaktärer som Hercule Poirot och Miss Marple. Näst Shakespeare är hon den mest översatta engelska författaren någonsin. ”Råttfällan”, en komedi i deckargenren, hade premiär 1952 på St Martin’s Theatre i West End, London. Den framfördes sedan kontinuerligt där ända fram idag, vilket är ett världsrekord för längst spelade pjäs på en och samma teater.

Besök gärna gruppens hemsida för mer information: www.varforinte.net 

*****

Föreställningen spelas på italienska och en sammanfattning av pjäsen finns att tillgå på svenska och engelska innan föreställningen. Föreställningen är omarbetad, regisserad och framförd av teatergruppen Varför Inte, i samarbete med FAIS och ABF Stockholm.

Pris
210:- Ordinarie pris

Köp Biljett
Datum 19/4
Tid 19:00
Datum 20/4
Tid 19:00
Datum 21/4
Tid 12:00
Arrangör Teatergruppen "Varför Inte" och ABF Stockholm
Plats Teater Tre, Rosenlundsgatan 12
Pris 210:- (Ord. pris)
Translate this page