Evenemang Boksamtal,Debatt,Festival,Föreläsning,Forum,Panelsamtal,Samtal,Seminarium

Rinkeby bokfestival

En lång rad folkkära och angelägna författare kommer till Rinkeby för att möta sin publik och berätta om sina böcker. Utöver det blir det debatter och textuppläsningar. Programmet vänder sig till barn, unga och vuxna!

Under 90-talet fanns en uppskattad bokmässa i Rinkeby Folkets Hus. Vi återupplivar och förnyar nu traditionen när vi startar Rinkeby Bokfestival. Bokfestivalen är en mötesplats för den nya litteraturen och de nya läsarna i ett land präglat av olika kulturer och livserfarenheter. I Rinkeby bibliotek och Rinkeby Folkets Hus bedriver vi läsfrämjande verksamhet varje vecka året om, särskilt bland barn och unga.

Bokfestivalen är en årlig högtid för boken och läslusten.  Fredagen den 26 maj invigs Rinkeby Bokfestival av kulturministern. Därefter ger Sara Parkman en konsert. Lördagen den 27 maj ägnas under för- och eftermiddag åt barn- och ungdomslitteratur, eftermiddag och kväll är vikt åt skönlitteratur och sakprosa. Hela festivalprogrammet finns här Bokfestival – Den plats du alltid kan vända dig till (rinkebyfolketshus.se)

Fri entré
Anmäl Dig
Arrangör Rinkeby Folkets hus, ABF Stockholm
Plats Rinkeby Folkets hus, Skårby gränd 1, Rinkeby
Fri entré
Translate this page