Evenemang

ELVIRA: Språkstöd för nyanställda

För företag och organisationer

Språkstöd för nyanställda riktar sig till företag och organisationer som är i behov av språkhjälp vid anställning av arbetstagare vars svenskkunskaper inte är tillräckliga vid arbetsstarten. Språket utgör ibland en barriär som skapar utmaningar. Kursen erbjuds både individuellt och i grupp.

Det övergripande innehållet består av tolkstöd, översättningsstöd och fortsatt språkträning i våra språkkurser vid behov.

Efter kommer deltagarna ha förstärkt sina grundläggande kunskaper för att kunna navigera sitt arbetsliv bättre. Språkstöd för nyanställda underlättar introduktionen vid nyanställning för både arbetstagaren och arbetsgivaren.

Är du intresserad av språkstöd för nyanställda? Be om en offert genom att fylla i vårt formulär:

 
Om ELVIRA
ELVIRA är ett helägt dotterbolag, och en del av ABF Stockholm, som erbjuder kombinerade tjänster och utbildningar. Vi möter befintliga och framtida behov i samhället, i organisationer och för individer i verksamhetsområdena integrationarbetsmarknad och kompetens. 
Som idéburet företag vet vi att det livslånga lärandet är en källa till energi, glädje och hållbar kompetens. Vi stärker individen, väcker lust inför nya insikter och erbjuder konkreta metoder där kunskaperna direkt kan användas i vardagen.
Våra mål är samhällsnyttiga – eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Vi utgår från folkbildningens människosyn och metodik, där jämlikhet och demokrati utgör de yttersta fundamenten i vår värdegrund. Därför värnar vi om alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter samt arbetar aktivt mot olika former och grader av diskriminering. 
Läs mer om ELVIRA HÄR.
Arrangör ELVIRA Kunskapsutveckling
Translate this page