Evenemang Online,Samtal

VÄLJARNAS VALSTUDIO #4: Valspecial med Revansch – politik för psykisk hälsa 

VÄLJARNAS VALSTUDIO #4: Valspecial med Revansch – politik för psykisk hälsa 

RSMH samlar personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och psykiatrin. Programmet kommer bland annat lyfta vikten av träffpunkter och samlingslokaler för personer psykisk ohälsa, samt vilka frågor Revanschs läsare och RSMH-bloggens skribenter tycker är viktiga inför valet.

Revanschs chefredaktör leder programmet och gästar gör Gudrun Berg som tagit upp den politiska kampen för träffpunkter i Stockholm, samt RSMH-bloggens redaktör Marja Beckman som berättar vilka frågor som medlemmarna brinner för politiskt.

Medverkande:

Anna Morin, chefredaktör Revansch
Linnea Dunek, ordförande RSMH Danderyd I samma båt
Marja Beckman, kommunikatör sociala medier RSMH 

Samtalet arrangeras av ABF Stockholm tillsammans med RSMH:s medlemstidning Revansch och sänds live på Facebook. 

OM VÄLJARNAS VALSTUDIO:
ABF Stockholm lanserar Väljarnas Valstudio!

Inför valet 2022 öppnar ABF Stockholm en valstudio där vi tillsammans med relevanta aktörer diskuterar de mest brännande ämnena.

För hur går det egentligen med Sveriges klimatmål? Och vad händer när allt fler länder stänger gränserna mot omvärlden? Hur gör vi för att stärka djurens rättigheter i samhället? Vad händer med välfärden om högern vinner valet? Vad skulle en riktig politik för psykisk hälsa innebära? Hur står det till med pensionerna? Och varför borde sex vara en valfråga? 

Vi sänder live på Facebook 6 – 8 september från vår studio i ABF Huset! Välkommen att delta, kommentera och engagera dig inför valet! 

Arrangör ABF Stockholm, Revansch
Plats Live på Facebook
Translate this page