Kurs Konst, måleri, teckning

Fredagsateljé med modellmåleri

Nyfiken på att utvecklas inom måleri? Då har du kommit rätt!

I den här kursen kommer vi att arbeta med stilleben-, porträtt- och modellmåleri. Halva tiden kommer vi att ha modell, både nakenmodell och påklädd modell. Du väljer själv vilken teknik du vill arbeta i. 

Nivå

För både dig som nyss har börjat måla och för dig som vill utvecklas mer inom måleri. Handledning sker individuellt och i grupp, allt efter önskemål. 

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Upplägg

  • Halva tiden ägnar vi åt porträtt- och stillebenmåleri.
  • Halva tiden har vi modell, både nakenmodell och påklädd modell. 

Cirkelledare

Shahla Fallahian har gått konstnärlig utbildning på Konstskolan i Stockholm och hantverkspedagogisk yrkesutbildning på Nyckelviksskolan bland annat och har en mångårig erfarenhet av att leda studiecirklar och kurser. Hon är också aktiv konstnär själv. Med engagemang och glädje delar hon med sig av sina kunskaper och inspirerar till ditt kreativa skapande.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
4995:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 15/9
Tidpunkt 10:00 - 13:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499574
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 4995:- (Ord. pris)
Translate this page