Kurs Språk

Kurdiska, Kurmanji A1-A2

Kurmanji, ibland kallat Nordkurdiska, är den vanligaste kurdiska dialekten och talas av 15-20 miljoner människor. Kurmanji skrivs med det latinska alfabetet. I den här kursen fördjupar vi oss i språket. Välkommen!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

A1. Du har vissa förkunskaper: kan förstå enkla meningar och berätta grundläggande saker om dig själv.

Material

Information om material får du vid första träffen.

Cirkelledare

Nesrin Rojkan arbetar som tolk, översättare och skribent. Under uppväxten har kampen för rätten att tala, skriva och lära ut kurdiska varit ständigt närvarande. Det var först när Nesrin kom till Sverige som hon fick lära sig att läsa och skriva på kurdiska.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 29/9
Tidpunkt 11:00 - 12:30
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 508224
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2850:- (Ord. pris)
Translate this page