Kurs Konst, måleri, teckning

Teckning

På den här teckningskursen får du arbeta med både kol, blyerts och tusch.

Är du nyfiken på teckning? Under kursens gång får du grundläggande materialövningar med landskap, porträtt och fritt tecknande i fokus. Utöver arbete med blyerts, kol och tusch tecknar vi även i färg med akvarellpennor. Vi övar på teknik, perspektiv och komposition.

Nivå

För nybörjare och dig som vill öva på grundläggande kunskaper i teckning.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Cirkelledare

Rolf Ydefeldt vägleder sina deltagare till fördjupad kunskap genom gemensamma övningar i sina kurser. Han är utbildad lärare i konst och formgivning och har studerat för Arne Isacsson och Peter Dahl. Intresserad av estetiska ämnen och själv aktiv konstnär.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2100:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 13/2
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 494608
Plats Fantasi, ABFs Lokal Vällingby
Pris 2100:- (Ord. pris)
Translate this page