Vill du arrangera ett stängt möte eller folkbildande evenemang där era medlemmar och allmänheten är välkomna att delta? då kan detta gärna ske i samarbete med ABF Stockholm.

Det här formulären är för dig som är medlem i någon av våra medlemsorganisationer och vill ha hjälpt att arrangera ett stängt möte eller ett öppet kulturprogram. Vi återkopplar till dig så snart vi mottagit din anmälan.

Anmälningsformulär

Vänligen fyll i den informationen du har i dagsläget så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Som deltagare eller elev hos ABF Stockholm kan du vara säker på att vi hanterar dina personuppgifter på ett tryggt och korrekt sätt, i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Våra riktlinjer för hantering av personuppgifter beskriver hur vi hanterar dina personuppgifter på ett övergripande plan. För mer detaljerad hantering av personuppgifter inom olika verksamheter och olika system gäller enhets- och systemspecifika riktlinjer.

Denna policy sätter ramar för ABF Stockholms arrangemang i samverkan med andra organisationer/aktörer. Samtidigt ger det även riktlinjer för vad som gäller för att få hyra lokaler av ABF-Stockholm. Här kan du ladda ner vår lokaluthyrnings- & samarbetspolicy, som gäller för alla våra bokningar.