Med hjälp av professionell kamera- och ljudutrustning och de senaste programvarorna sätter våra digitala innehållsproducenter er organisation i fokus och ser till att er agenda hamnar i blickfånget.

Här kan du läsa mer om de former av digital produktion som vi erbjuder:

Hybrid

En hybridproduktion innebär att erat arrangemang går att ta del av både på plats i och på distans. Genom att det streamas direkt till webben eller att det spelas in och visas i efterhand, så går det att titta på från var som helst. Det här är ett bra sätt för er organisation att nå utanför stadens gränser eller dom som inte känner till er organisation sen tidigare.

Vi livesänder hybridarrangemang på tillexempel Facebook eller YouTube.

Här är ett exempel på en hybridsändning där deltagare kunde delta både på plats i ABF-huset och genom livesändningen på facebook. Författarsamtalet Piska, morot böna och be – hur får vi männen med oss i kampen med Bianca Kronlöf och Camilla Wagner gjordes i samband med utställningen Kvinnohuset som arrangerades av Fredrika Bremerförbundet.

Studio

En studioproduktion innebär att vi spelar in eller livesänder erat arrangemang i en   utan publik. Här kan vi bygga upp en studiomiljö och ljussättning efter det som passar bäst för just ert samtal.

I en studioproduktion så finns möjligheten att jobba med livesändning direkt till olika plattformar så som Facebook eller Youtube. Men vi kan också jobba med att förinspela med möjlighet till flera tagningar som redigeras och visas i efterhand.

Vecka sex är en kampanjvecka för lärare och skolpersonal som RFSU arrangerar varje år för att lyfta sexualundervisningen i skolan. Under två år har vi haft uppdraget att spela in samtalen i vår studio samt hjälpa till med redigering och sändning.

Se hur det har sett ut på rfsu.se

Location

Har ni ett arrangemang, ett seminarium eller en föreläsning i era lokaler eller på någon helt annan plats som ni vill att vi ska hjälpa till att livesända, spela in eller producera? Vi har mobil utrustning som vi kan ta med oss till er! Hör av dig så berättar vi mer!

Vi hjälpte till att livesända samtalet Just Transition: The path to a healthy planet for the prosperity of all till Facebook under FN konferensen Stockholm +50 i Älvsjö i maj 2022 som arrangerades av Olof Palme International Center, SOLIDAR, ITUC, ITUC Just Transition Centre, The Swedish Trade Union Confederation, Foundation for European Progressive Studies and Friedrich-Ebert-Stiftung.

Se samtalet på Stockholm50.global

Produktion

Har ni en idé på något som ni vill ha hjälp att producera digitalt? Vi hjälper gärna till med att ta ett helhetsgrepp om en idé och hur den bäst bli verklighet i en videoproduktion. Här jobbar vi tillsammans kring konceptet och genomgående identitet som kan innefatta allt ifrån set design, visuell kommunikation och videografik i sändning eller inspelning.

Bildningsklubben är en programserie i sex delar producerad av ABF Stockolm med stöd från Stockholms stad. Avsnitten består av videoinspelade intervjuer som belyser bildning, kultur, historia och samhällsfrågor. Här har vi jobbat med hela produktionen från idé, till formgivning, set-design, filmning, och redigering. Samt marknadsföring och kommunikation. Se alla avsnitt på programmets sida.