Under kursen behandla biologins begrepp, modeller, teorier och arbetsmetoder samt förståelse av hur dessa utvecklas. I kursen behandlas cell- och molekylärbiologi samt organismens funktion. Fysiologi och samband med evolution, livscykler och levnadsförhållandens påverkan på hälsa. Experiment är en viktig del i kursen.

Behörighetskrav: Kursen bygger på Biologi 1.

Skola
Datum
Dag
Tid
Kurskod
City
12/10-18/12
Tis, Tors
08.30-11.30
AB2010BIO02K1CI

SÅ ANSÖKER DU

Du ansöker till kursen genom din hemkommuns webbplats. Vi har avtal med nästan alla kommuner i Stockholms län, så de flesta kan söka våra kurser oavsett var i Stockholm man bor. Du har också rätt att läsa grundläggande kurser i kärnämnen i vilken kommun du vill.

Om du inte hittar din kommun i listan kan det vara så att ABF Stockholm saknar avtal med din hemkommun för denna kurs. Du har då möjlighet att göra en ansökan genom en annan kommun. Observera att du måste få ansökan beviljad av Vuxenutbildningen i din hemkommun för att få lov att studera i annan kommun.

Om du inte hittar din kommun i listan rekommenderar vi att du ansöker kursen genom Stockholms kommun: www.komvux.stockholm.se

Ansök