Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med ett brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom folkbildning, komvux & sfi och ELVIRA Kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 230 miljoner och består av cirka 250 anställda. Varje vecka möts tusentals deltagare i vårt hus på Sveavägen 41, i våra skolor i Kista, City, Liljeholmen, Globen, Tensta och i många fler verksamhetslokaler i hela Stockholm – för att förverkliga sina drömmar och tillsammans med andra förändra världen.

Lediga jobb

ABF Stockholm söker verksamhetsutvecklare till enheten för kontakttolkutbildningar

ABF Stockholms Kontakttolkutbildningar utjämnar utbildningsklyftor, skapar möjligheter på arbetsmarknaden och bidrar till integration. Verksamheten och behovet av tolkyrket växer. Vi söker därför en verksamhetsutvecklare som med ambition, kreativitet och kompetens vill vara med och driva ABF Stockholms kontakttolkutbildningar framåt.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under 12 månader. Skicka din ansökan till jobb.stockholm@abf.se senast 21 mars 2017. Märk ansökan med  ”Verksamhetsutvecklare kontakttolk”.  Läs mer om tjänsten här:  PDF: 1,37 MB Ledigt jobb – verksamhetsutvecklare kontakttolk »

ABF Stockholm söker verksamhetsutvecklare inom film

ABF Stockholm planerar för att totalrenovera ett av källarplanen i det centralt belägna, välkända och tillgängliga ABF-huset och där skapa kreativa och konstnärliga verksamheter för utövare, anordnare och publik, bland annat en biosalong. Samtidigt överses möjligheten åter ge ABF-husets största samlingssal, Z-salen, biografstandard.

Nu söker vi en projektanställd verksamhetsutvecklare som kan göra en förstudie hur ABF Stockholm utifrån dess värdegrund och verksamhet kan skapa och finansiellt säkerställa en långsiktig drift av dessa nya lokaler. Skicka ansökan till jobb.stockholm@abf.se snarast.
Läs mer om tjänsten här:  PDF: 92,72 KB Ledigt jobb – verksamhetsutvecklare inom film »

ABF Stockholm Södertälje söker SFI-lärare

Vi söker legitimerade SFI-lärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och undervisning i ABF Stockholms nyaste enhet Södertälje. Läs mer i dokumentet nedan och sök jobbet senast den 21 mars 2017. Skicka ansökan till paivi.sipila@abf.se

 PDF: 52,37 KB Ledigt jobb SFI-lärare ABF Stockholm Södertälje »

Bli cirkelledare!

Cirkelledarens roll är att vara samtalsledare, samordnare, inspiratör och en drivande kraft.

Vi behöver cirkelledare till flera av våra språkcirklar!

Just nu söker vi framför allt cirkelledare i arabiskarumänska, spanska och tyska.

Berätta lite om dig själv och vad du vill bidra med och skicka intresseanmälan via e-post till  veronica.lagermanlindblom@abf.se (arabiska, rumänska och spanska) eller till maria.soderberg@abf.se (tyska).