Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med ett brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom folkbildning, komvux & sfi och ELVIRA Kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 230 miljoner och består av cirka 250 anställda. Varje vecka möts tusentals deltagare i vårt hus på Sveavägen 41, i våra skolor i Kista, City, Liljeholmen, Globen, Tensta och i många fler verksamhetslokaler i hela Stockholm – för att förverkliga sina drömmar och tillsammans med andra förändra världen.

Lediga jobb

Samordnare för föreningsliv

ABF Stockholm söker en samordnare med inriktning föreningsliv. Inom ABF Stockholm har föreningslivet en central plats och vi söker nu en ny medarbetare som kan ansvara för folkbildningen inom Stockholms föreningsliv. Ansök senast den 27 april! Läs mer här:
 Samordnare Föreningsliv

Samordnare med inriktning scenkonst

ABF Stockholm söker en samordnare med inriktning scenkonst. Inom ABF Stockholm har scenkonstområdet en central plats och vi söker nu en ny medarbetare som kan ansvara för dessa grupper och föreningar. Samordnarens roll består till lika delar av administration och utveckling av verksamhet. Ansök senast den 27 april! Läs mer här:
 Samordnare scenkonst 

Samordnare/utbildningsansvarig för kontakttolkutbildningar

ABF Stockholm söker en kunnig och engagerad samordnare/utbildningsansvarig för kontakttolksutbildningar. Tolkutbildningar ligger under enheten Allmänhet och Medlemmar inom ABF Stockholms verksamhetsgren Folkbildning. Tjänsten avser tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Ansök senast den 20 april! Läs mer här:
 Samordnare/utbildningsansvarig Tolkutbildning

Vill du leda en studiecirkel? – hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till maria.hall@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!