Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med ett brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom folkbildning, komvux & sfi och ELVIRA Kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 230 miljoner och består av cirka 250 anställda. Varje vecka möts tusentals deltagare i vårt hus på Sveavägen 41, i våra skolor i Kista, City, Liljeholmen, Globen, Tensta och i många fler verksamhetslokaler i hela Stockholm – för att förverkliga sina drömmar och tillsammans med andra förändra världen.

Lediga jobb

Bokningsansvarig till Service & Bokning

Service och bokning utgör ABF Stockholms sälj- och servicefunktion och har som främsta uppdrag att driva intäkter, öka beläggning och leverera service till organisationens brukare, kunder och besökare. Genom att ansvara för bokningar av ABF-huset och ABF Stockholms andra lokaler kommer du spela en nyckelroll i vår 100-åriga organisation! Ansök senast den 20 augusti!
 Bokningsansvarig Service & Bokning »

Bokningskoordinator till Service & Bokning

Service och bokning utgör ABF Stockholms sälj- och servicefunktion och har som främsta uppdrag att driva intäkter, öka beläggning och leverera service till organisationens brukare, kunder och besökare. Genom att koordinera, administrera och utveckla bokningsflöden- och genomföranden kommer du att vara central i organisationen, såväl internt och externt. Ansök senast den 20 augusti!
 Bokningskoordinator Service & Bokning »

Vill du leda en studiecirkel? – hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till maria.hall@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!