Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med ett brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom folkbildning, komvux & sfi och ELVIRA Kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 230 miljoner och består av cirka 250 anställda. Varje vecka möts tusentals deltagare i vårt hus på Sveavägen 41, i våra skolor i Kista, City, Liljeholmen, Globen, Tensta och i många fler verksamhetslokaler i hela Stockholm – för att förverkliga sina drömmar och tillsammans med andra förändra världen.

Lediga jobb

Rektor och enhetschef sökes till Komvux & SFI

En av Stockholms största anordnare av Komvux och Sfi söker driven och erfaren rektor. Vi söker dig, som med fokus på kvalitet, vill göra skillnad för varje enskild elev och för samhället i stort.

Hos oss får du möjlighet att driva och utveckla högkvalitativ vuxenutbildning i en idéburen organisation som ständigt växer! Som rektor inom ABF Stockholm blir du en nyckelspelare och kommer ingå i en grupp med flera engagerade rektorer. Du är en erfaren chef som ger dina medarbetare uppmärksamhet, struktur och energi.

Som rektor inom verksamhetsområdet Vuxenutbildning är du ansvarig skolledare för en av våra enheter där vi bedriver komvux och/eller  Sfi. Du rapporterar till Verksamhetschef och ingår i ledningen för verksamhetsområdet.

ABF Stockholm är den enda icke vinstdrivna aktören i Stockholm som erbjuder både komvux och SFI, och har så gjort sedan 2004. Vi bedriver vuxenutbildning på uppdrag av Stockholms stad och ytterligare 17 kommuner, våra utbildningar får genomgående höga omdömen i kvalitets- och brukarundersökningar och är mycket uppskattade av deltagarna. Vuxenutbildningen omsatte 2017 cirka 130 MSEK och hade under 2017 ca 14000 deltagare.

Läs mer här:  PDF: 181,91 KB Ledigt jobb Rektor enhetschef oktober 2018 » , ansök senast 19 oktober till jobb.stockholm@abf.se, märk ansökan med ”rektor”

 

Vill du leda en studiecirkel? – hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till cirkelledare.stockholm@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!