Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en lysande folkbildningsfyr. Med rötter i en radikal människo- och samhällssyn är vårt mål att göra en annan värld möjlig. Medlen är en mångfald av bildnings- och utbildningsaktiviteter organiserade i fyra verksamhetsgrenar – statsbidragsfinansierad folkbildning, Komvux och SFI samt vårt utbildningsföretag ELVIRA kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 120 miljoner och består av 157 anställda i medeltal. Varje vecka möts omkring 7 000 personer i ABF-huset.

Lediga jobb

 

Rektor till Vuxenutbildningen, enhet Komvux ABF-huset

Vi söker dig som vill ha en ledande roll i en växande utbildningsorganisation som drivs utan vinstintresse. Rollen innebär en möjlighet att få driva och utveckla vuxenutbildningen i en idéburen organisation. ABF Stockholm är den enda icke vinstdrivna aktören för vuxenutbildning i Stockholm som erbjuder både komvux och SFI. Du får en viktig chefstjänst med engagerade och kunniga medarbetare. 

Som rektor leder du både den pedagogiska och administrativa verksamheten och deltar i det dagliga arbetet. Du för en kontinuerlig dialog med personalen och deltagarna för att skapa delaktighet och måluppfyllelse. 

Läs mer om tjänsten nedan. Ansök till tjänsten på www.k2search.se
 PDF: 1,35 MB Ledigt jobb – Rektor Vuxenutbildningen, enhet Komvux »

 

Bli cirkelledare!

Cirkelledarens roll är att vara samtalsledare, samordnare, inspiratör och en drivande kraft.

Nu söker vi cirkelledare inom kläd- och inredningssömnad och mönsterkonstruktion

Start i början av september för vuxna, dagtid, kvällstid och helger.  För studiecirklarna i kläd- och inredningssömnad ska du ha en bred och djup kunskap inom sömnad där du kan vägleda både nybörjare och mer avancerade och vana deltagare i deras olika syprojekt. Mönsterkonstruktionen vänder sig till nybörjare. Utöver ämneskunskaper är det önskvärt med pedagogisk kunskap och erfarenhet, gärna som cirkelledare eller textillärare.

Vill du ha mer information? Kontakta Irene Åhlander, administratör på tfn 08-453 41 86.
Skicka in din intresseanmälan snarast till irene.ahlander@abf.se
 

 

Vi behöver cirkelledare till flera av våra cirklar!

Just nu söker vi framför allt cirkelledare i arabiskahindityskakläd– och inredningssömnad, nätdejting, samt till våra politiska cirklar om ojämlikhet respektive antisemitism och islamofobi – historiska rötter och samtida uttryck. 

Berätta lite om dig själv och vad du vill bidra med och skicka intresseanmälan via e-post till  veronica.lagermanlindblom@abf.se