Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med ett brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom folkbildning, komvux & sfi och ELVIRA Kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 230 miljoner och består av cirka 250 anställda. Varje vecka möts tusentals deltagare i vårt hus på Sveavägen 41, i våra skolor i Kista, City, Liljeholmen, Globen, Tensta och i många fler verksamhetslokaler i hela Stockholm – för att förverkliga sina drömmar och tillsammans med andra förändra världen.

Lediga jobb

Informatör till ABF Stockholms kundtjänst

Informationens uppdrag är att ge ABF Stockholms olika besökare och brukare service, information och aktiv vägledning. Avdelningens uppdrag är tillika att säkerställa effektivitet och kvalitet i varje ärendehantering med ständig utveckling för hela organisationen. Att säkerställa att varje inkommande ärende eller fråga hanteras utifrån våra två grundpelare: effektivitet där varje ärende får tydligt och snabbt svar eller vägledning om nästa relevanta steg samt  kvalitet där rätt mottagare tilldelas ärendet, rätt svar ges med hög servicenivå och kvalitet. Vi söker nu en Informatör som drivs av att ge god service med erfarenhet av vuxenutbildning och eller skoladministration.

Ansök senast 24 februari 2017 med personligt brev och CV till jobb.stockholm@abf.se, ange Informatör i ämnesraden. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 121,4 KB Informatör »

Kommunikatör till Kommunikationsavdelningen

ABF Stockholm söker erfaren kommunikatör till kommunikationsavdelningen för att kunna stödja och driva sina kraftigt växande verksamhetsgrenar med träffsäker och måluppfyllande kommunikation.

Som kommunikatör kommer du att arbeta under ledning av kommunikationschef, nära övriga medarbetare inom avdelningen och i samverkan med ABF Stockholms olika verksamheter. Vi ser fram emot att kunna erbjuda en arbetsplats präglad av framtidstro, tempo och kreativitet till en kunnig kommunikatör som brinner för den kraft som riktigt bra kommunikation innebär.

Ansök snarast, ansökningarna behandlas löpande, eller senast 17 februari 2017. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut. Skicka din ansökan till jobb.stockholm@abf.se, ange ”kommunikatör” i ämnesraden. Läs mer om tjänsten:  PDF: 126,25 KB Kommunikatör till ABF Stockholms kommunikationsavdelning »

Bli cirkelledare!

Cirkelledarens roll är att vara samtalsledare, samordnare, inspiratör och en drivande kraft.

Vi behöver cirkelledare till flera av våra språkcirklar!

Just nu söker vi framför allt cirkelledare i arabiskarumänska, spanska och tyska.

Berätta lite om dig själv och vad du vill bidra med och skicka intresseanmälan via e-post till  veronica.lagermanlindblom@abf.se (arabiska, rumänska och spanska) eller till maria.soderberg@abf.se (tyska).