Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med ett brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom folkbildning, komvux & sfi och ELVIRA Kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 230 miljoner och består av cirka 250 anställda. Varje vecka möts tusentals deltagare i vårt hus på Sveavägen 41, i våra skolor i Kista, City, Liljeholmen, Globen, Tensta och i många fler verksamhetslokaler i hela Stockholm – för att förverkliga sina drömmar och tillsammans med andra förändra världen.

Lediga jobb

Köksmästare till Restaurang Cirkeln

Restaurang Cirkeln i ABF-huset söker en ny köksmästare. Vi erbjuder dig ett varierat arbete, där du är delaktig i restaurangarbetets alla delar. Du leder ett litet team och får möjlighet att utveckla restaurangens koncept med växtbaserad modern husman enligt dina egna visioner. Ansök senast den 30 juni!
 Köksmästare Restaurang Cirkeln

Vill du leda en studiecirkel? – hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till maria.hall@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!