Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en lysande folkbildningsfyr. Med rötter i en radikal människo- och samhällssyn är vårt mål att göra en annan värld möjlig. Medlen är en mångfald av bildnings- och utbildningsaktiviteter organiserade i fyra verksamhetsgrenar – statsbidragsfinansierad folkbildning, Komvux och SFI samt vårt utbildningsföretag ELVIRA kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 160 miljoner och består av cirka 200 tillsvidareanställda. Varje vecka möts omkring 7 000 personer i ABF-huset.

Lediga jobb

Verksamhetsutvecklare till ABF Stockholms Medlemsenhet

Medlemsenheten genomför utbildningar, studiecirklar och kulturaktiviteter på uppdrag av 65 medlemsorganisationer och ca 350 andra föreningar och grupper runt om i Stockholm.
De närmaste åren ska samarbetet fördjupas och utvecklas bland annat genom att utveckla insatser och tjänster som mer och bättre möter medlemsorganisationernas efterfrågan och behov.

Vi söker därför en verksamhetsutvecklare med ett starkt engagemang för pedagogik, bildning och projektledning. Din roll blir att vitalisera och utveckla både relationer och samarbete med våra medlemsorganisationer, ta fram utbildningserbjudanden samt genom ett systematiskt kontaktarbete, inventera och utveckla nya koncept, tjänster och former för samarbete.

Ansök senast 20 januari 2017 med personligt brev och CV till jobb.stockholm@abf.se, ange ”verksamhetsutvecklare Medlemsenheten”. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 68,79 KB ledigt-jobb-verksamhetsutvecklare-medlemsenheten »

SFI-lärare till enheten i Södertälje

I januari 2017 öppnar ABF Stockholm upp en ny SFI-skola i Södertälje. Vi söker därför legitimerade SFI-lärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och undervisning!

Ansök snarast eller senast 5/1 2017 till jobb.stockholm@abf.se, ange ”SFI-lärare Södertälje”. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 155,34 KB SFI-lärare Södertälje »

Ledningssamordnare (100%)

Är du ABF Stockholms nya spindel i nätet med fallenhet för koordinering, administration och kommunikation? Vi söker nu en erfaren och driven ledningssamordnare! ABF Stockholm är en växande organisation med omfattande verksamhet inom folkbildning, utbildning och kultur med behov av professionellt och effektivt ledningsstöd. Som ledningssamordnare ska du stödja Studieombudsman/koncernchef och ledningsgrupp med allt från planering, mötesbokning, enklare administration, avtalshantering, rapportering, protokollskrivning, till research, interninformation, textredigering och koordinering av olika övergripande processer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm. Lön enligt kollektivavtal. Vi söker nu en erfaren och driven ledningssamordnare!  till Madeleine Danin på e-post jobb.stockholm@abf.se . Märk din ansökan ”Ledningssamordnare”. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 1,38 MB Ledigt jobb – Ledningssamordnare »

Studie- och yrkesvägledare (100%) till Vuxenutbildningen

Som studie- och yrkesvägledare ansvarar du för att vägleda våra Komvux- och Sfi-deltagare i sina studier och inför kommande arbetsliv. Vi söker därför examinerade studie- och yrkesvägledare som vill vara med och utveckla vår verksamhet!

Ansök snarast till jobb.stockholm@abf.se, ange ”SYV” i ansökan. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 154,76 KB syv-vuxenutbildning-december-2016 »


Specialpedagog (100%) till Vuxenutbildningen
ABF Stockholm Vuxenutbildning söker en specialpedagog, direkt underställd verksamhetschef, som vill vara med och skapa en skolmiljö som främjar utveckling och lärande och arbetar mot målet att alla studerande ska få optimala förutsättningar att nå sina mål.

Ansök snarast till jobb.stockholm@abf.se, ange ”specialpedagog Vuxenutbildning” i ansökan. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 154,16 KB specialpedagog-vuxenutbildning-december-2016 »


Studieadministratörer (100%) till Vuxenutbildningen
ABF Stockholms vuxenutbildning står inför kraftig tillväxt. Vi söker därför studieadministratörer som vill vara med och utveckla vår verksamhet!

Ansök snarast till jobb.stockholm@abf.se, ange ”administratör VUX” i ansökan. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 154,47 KB administrator-vuxenutbildningen-december-2016 »

Administrativ samordnare (100%) till Vuxenutbildningen

ABF Stockholms Vuxenutbildning växer och därför söker vi nu en administrativ samordnare!
Från den 1 december 2016 kommer vuxenutbildningen att bestå av sex skolenheter som bedriver utbildning inom SFI och Komvux. För att med framförhållning driva samordning, administration och ekonomistyrning behöver vi en administrativ samordnare som kan utveckla och stödja vår organisation i såväl detalj som på helhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på helhet och vi tillämpar provanställning. Ansök snarast, skicka din ansökan till jobb.stockholm@abf.se, ange ”administrativ samordnare VUX” i ämnesraden. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 142,03 KB samordnare-administration-vuxenutbildning »

Löneadminstratör (100 %) till HR-avdelningen

ABF Stockholm växer och vi behöver nu förstärka vår HR-avdelning med ytterligare en kollega. Du kommer att tillsammans med vår löneadministratör administrera löner för cirka 220 medarbetare. Söker du en arbetsplats som har samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald stimulerar till lärande och utveckling? Välkommen till ABF Stockholm!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Ansök snarast på Avanzeras hemsida . Intervjuer kommer att ske löpande. Läs mer om tjänsten här:  PDF: 68,21 KB ledigt-jobb-loneadministrator »

Bli cirkelledare!

Cirkelledarens roll är att vara samtalsledare, samordnare, inspiratör och en drivande kraft.

Vi behöver cirkelledare till flera av våra språkcirklar!

Just nu söker vi framför allt cirkelledare i arabiskarumänska, spanska och tyska.

Berätta lite om dig själv och vad du vill bidra med och skicka intresseanmälan via e-post till  veronica.lagermanlindblom@abf.se (arabiska, rumänska och spanska) eller till maria.soderberg@abf.se (tyska).