Jobba på ABF Stockholm

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med ett brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom folkbildning, komvux & sfi och ELVIRA Kunskapsutveckling.

ABF Stockholm är en ideell förening som omsätter drygt 230 miljoner och består av cirka 250 anställda. Varje vecka möts tusentals deltagare i vårt hus på Sveavägen 41, i våra skolor i Kista, City, Liljeholmen, Globen, Tensta och i många fler verksamhetslokaler i hela Stockholm – för att förverkliga sina drömmar och tillsammans med andra förändra världen.

Lediga jobb

Enhetschef Service & Bokning

Nu söker vi en driven och samhällsintresserad enhetschef som vill lyfta ABF-huset in i framtiden och utveckla huset som centrum för debatt, konferens, bildning och kultur. Enheten är placerad i ABF-huset och består av cirka 20 tjänster och 3 teamleaders. Som chef har du i uppdrag att utveckla och säkra service och upplevelse hos besökare och kund genom bemötande, genomförande och interiör. ABF-huset ska få varje besökare att känna sig inspirerad, sedd och full av egenmakt – som chef är det ditt uppdrag att få det att hända! Ansök senast 17 februari!

Läs mer här:
 PDF: 1,38 MB Annons Enhetschef Service & Bokning »

Rektor till ABF Stockholm Vuxenutbildning: SFI & Komvux

Du utvecklar och driver enheten tillsammans med dina medarbetare och kollegor på övriga enheter med tydliga mål. Som ledare visar du tillit och förtroende för medarbetarna och du delegerar ansvar och beslutanderätt långt ner i organisationen. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat, styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planeringar och agerande: utan att tappa sikte på kärnverksamheten och vårt ändamål. Ansök senast 26 januari!

Läs mer här:
 PDF: 83,00 KB Annons rektor SFI/Komvux »

Samordnare programläggningen, Folkbildningen

Du ansvarar för att driva det operativa arbetet med programläggning och bokning producerad av medlemsorganisationer och externa arrangörer riktad mot en bred allmänhet. Du behöver minst 2 års erfarenhet av arbete med samordnande och verksamhetsskapande arbetsuppgifter. Ansök senast 19 februari!

Läs mer här:
 PDF: 50,88 KB Annons samordnare programläggning »

Löneadministratör/HR-administratör

Till denna tjänst söker vi dig med erfarenhet och intresse av lönehantering och HR-arbete. Du ska vara van att arbeta i Windows-miljö och ha goda kunskaper i Excel. Vi värdesätter ansvarstagande, noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Läs mer och sök tjänsten här:
Löneadministratör/HR-administratör

Vill du leda en studiecirkel? – hör av dig till oss!
Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till maria.hall@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!