Studera när det passar dig

På ABF Stockholm SFI i City och i Liljeholmen finns många olika kurser som du kan läsa. Vi erbjuder olika scheman för olika kurser, till exempel dagtidkvällstid eller på lördagar. För att se vilken kurs och vilket schema du har möjlighet att söka till ska du kontakta Vuxenutbildningen i din hemkommun. Du kan också kombinera studierna med praktikarbete och studier i andra ämnen. Vårt mål är att du så snabbt som möjligt ska kunna arbeta eller studera vidare. Det kostar ingenting att studera hos oss.

SFI-KURSER PÅ OLIKA NIVÅER

ABF Stockholm SFI har kurser inom studieväg 2 och 3, och du kan välja oss oavsett om du har studerat tidigare eller inte. När du ansöker får du testa dina språkkunskaper och se vilken nivå som passar dig.

Våra SFI-skolor finns nära dig

Våra skolor finns på flera platser i Stockholm: på Sveavägen 41City samt Lövholmsvägen 2 i Liljeholmen Alla våra skolor finns nära kommunikationer som tunnelbana, bussar och tvärbana.

Tillvalskurser och aktiviteter

Vill du studera mer? Vi har också kurser i grammatik, uttal, skrivande och konversation. Vi gör ofta utflykter med skolan, ibland går vi också på teater och besöker museum. ABF Stockholms omtyckta studievägledare hjälper dig att planera dina fortsatta studier.

Efter SFI – fortsätt på Komvux

ABF Stockholm arrangerar både SFI och Komvux. Det betyder att du som läst svenska på ABF Stockholm SFI sedan kan fortsätta med dina studier i Svenska som andraspråk på någon av våra Komvux-skolor. Läs mer om ABF Stockholm Komvux här.

Hantering av personuppgifter

Som elev hos ABF Stockholm kan du vara säker på att vi hanterar dina personuppgifter på ett tryggt och korrekt sätt, i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Våra riktlinjer för hantering av personuppgifter beskriver hur vi hanterar dina personuppgifter på ett övergripande plan.

>> ABF Stockholms riktlinjer för hantering av personuppgifter

>> Information om hantering av personuppgifter inom vuxenutbildningen

Likabehandlingsplan

Respektive skola har en egen plan mot diskriminering och kränkande behandling, dessa hittar du på skolornas lärplattformar.