Evenemang Konsert,Musik

Aspen Live! Vilma Flood

ASPEN LIVE – det är titeln på en ny livemusiksatsning på Aspen varannan torsdag i höst. Men varför vänta?! Smygstart redan nu med tre spelningar i maj och juni! Musikmagi, otroligt häng och universums godaste mat! 

ASPEN LIVE #3 – VILMA FLOOD

Sedan debutalbumet ’Moodswinger’, som hyllades unisont av svensk press 2019, har Vilma Flood setts flitigt turnerande, med höjdpunkter som ett utsålt Fasching i Stockholm, Dalhalla och finsmakarfestivalen Sthlm Americana, samt som gäst till Moonica Mac ihop med Sara Parkman i TV4:s ’Så mycket bättre’.

2023 släpptes albumet ’Flood’ som bland annat ledde till framträdanden i SVT:s ’Babel’, TV4:s ’Nyhetsmorgon’ och direktsända ’Musikplats Stockholm’ i Sveriges Radio.

När Vilma nu inlett arbetet med sitt tredje album (som även det ska släppas på anrika skivetiketten Startracks) sker det här i Hägersten – Vilma bor sedan ett år tillbaka i Hökmossen och använder Hampus Noréns studio i Axelsberg. Därför är det med stor stolthet som vi kan presentera hennes första livespelning på ’hemmaplan’, här hos oss på Aspen, i ett avsevärt mer intimt sammanhang än vanligtvis. Dessutom har hon med sig en hemlig gäst på scenen, tillika en av det nya låtmaterialets huvudsakliga samarbetspartners.

Entré: 220 kr inklusive serviceavgift.
Biljetter hittar du HÄR.

Aspens fina bistro med god mat och fullständiga rättigheter öppnar 17:00!

Konsertstart: 20.00

Pris
220:- Ordinarie pris
Arrangör Bio Aspen
Plats Bio Aspen, Hägerstensvägen 100A, Aspudden
Pris 220:- (Ord. pris)
Translate this page