Evenemang

ELVIRA: AI för utvecklare

Vår kurs i AI för utvecklare riktar sig till dig som arbetar med mjukvaruutveckling, och som vill få en större förståelse för GenAI (generativ artificiell intelligens) och hur du kan tillämpa det inom ditt arbete.

Kursens övergripande innehåll kommer att bestå av djupare förståelse för generativ AI och dess tillämpningar för utvecklaregenomgång av verktyg för att effektivisera arbetsflödetlära sig hur du effektivt promptarimplementering av AI till verksamhetens egna produkteretiska och lagfrågor kring AI, samt att kännas vid vilka begränsningar som finns med AI.

Teoretiska inslag kommer att varvas med praktiska exempel, och deltagaren uppmanas att delta aktivt och lyfta frågor och ämnen från sin egen verksamhet för att effektivisera kursens innehåll.

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att ha en djupare kunskap i hur generativ AI kan användas för att effektivisera det egna arbetsflödet.

Kursen är upplagd på två dagar, med 3,5 timme per dag, men upplägget går att anpassa så det passar just dig och din verksamhet.

Är du intresserad av vår introduktionskurs i AI? Be om en offert genom att fylla i vårt formulär:

 
Om ELVIRA
ELVIRA är ett helägt dotterbolag, och en del av ABF Stockholm, som erbjuder kombinerade tjänster och utbildningar. Vi möter befintliga och framtida behov i samhället, i organisationer och för individer i verksamhetsområdena integrationarbetsmarknad och kompetens. 
Som idéburet företag vet vi att det livslånga lärandet är en källa till energi, glädje och hållbar kompetens. Vi stärker individen, väcker lust inför nya insikter och erbjuder konkreta metoder där kunskaperna direkt kan användas i vardagen.
Våra mål är samhällsnyttiga – eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Vi utgår från folkbildningens människosyn och metodik, där jämlikhet och demokrati utgör de yttersta fundamenten i vår värdegrund. Därför värnar vi om alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter samt arbetar aktivt mot olika former och grader av diskriminering. 
Läs mer om ELVIRA HÄR.
 
Kursen genomförs av Beetroot Academy.
Arrangör ELVIRA Kunskapsutveckling
Translate this page