Evenemang

ELVIRA: Kurser i svenska

För företag och organisationer

Våra kurser i svenska är avsedda för företag och organisation som vill fördjupa sina medarbetares färdigheter inom det svenska språket. Kurserna erbjuds på flera nivåer, anpassade efter deltagarnas individuella startnivåer.  

Det övergripande innehållet består av uttal, läs- skriv- och hörförståelse och grammatik, där deltagarna får rätt verktyg för att kunna uttrycka sig på svenska. Ett annat fokusområde är situationsbaserade träningsmoment och muntlig interaktion, där deltagarna får möjligheten att öva och bli mer självsäkra på svenska som används i livsbaserade sammanhang. Våra kurser i svenska fokuserar även på vardagliga & formella språkliga uttrycksformer samt branschspecifik terminologi vid behov.  

Efter avslutad kurs kommer deltagarna kunna uttrycka sig på svenska med ökad frihet och självförtroende, då kursen har skapat förtroende för den egna språkkompetensen i olika situationer, både i vardagen och på arbetsplatsen. 

Är du intresserad av våra kurser i svenska? Be om en offert genom att fylla i vårt formulär:

 

Exempel på tidigare uppdrag: 

  • Svenska på nybörjar-, medel- och avancerad nivå. 
  • Affärssvenska. 
  • Yrkesinriktade svenskkurser som t.ex. vårdsvenska, svenska för byggingenjörer och svenska för mekaniker.

I priset ingår kostnader för framtagning av anpassat kursinnehåll, planering, arvoden, genomförande samt lokal* (vid fysisk kurs).

Om ELVIRA
ELVIRA är ett helägt dotterbolag, och en del av ABF Stockholm, som erbjuder kombinerade tjänster och utbildningar. Vi möter befintliga och framtida behov i samhället, i organisationer och för individer i verksamhetsområdena integrationarbetsmarknad och kompetens. 
Som idéburet företag vet vi att det livslånga lärandet är en källa till energi, glädje och hållbar kompetens. Vi stärker individen, väcker lust inför nya insikter och erbjuder konkreta metoder där kunskaperna direkt kan användas i vardagen.
Våra mål är samhällsnyttiga – eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Vi utgår från folkbildningens människosyn och metodik, där jämlikhet och demokrati utgör de yttersta fundamenten i vår värdegrund. Därför värnar vi om alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter samt arbetar aktivt mot olika former och grader av diskriminering. 
Läs mer om ELVIRA HÄR.
Pris
15000:- Ordinarie pris

Arrangör ELVIRA Kunskapsutveckling
Pris 15000:- (Ord. pris)
Translate this page