Evenemang

SocForum 2022 – Ta tillbaka framtiden!

SocForum kommer att äga rum den 26 november 2022

Årets tema: Ta tillbaka framtiden!

Jorden brinner och miljardärerna vill flyga till mars. Högern urartar i vetenskapsförakt och etnonationalism. Stormakterna kraftsamlar och rustar upp. Många har knappt råd att leva och bo, stressas på jobbet och har det pressat hemma.

Dags att den breda vänstern vågar drömma igen.

Den 26 november samlas politiskt intresserade, fackarbetare, samhällsengagerade, kulturarbetare, feminister, antirasister och klimatkämpar från hela Sverige i Stockholm för att mobilisera för en bättre värld. Socialistiskt Forum är tillbaka starkare än någonsin. Vi ses där.

Om SocForum

#SocForum är en förkortning av Socialistiskt Forum vars syfte sedan 20 år är: ”Att årligen samla den breda vänstern och allmänheten till en inspirerande och folkbildande mötesplats för befruktande samtal och debatt, kraftsamling, rekrytering, lärande och opinionsbildning inom aktuella och tidlösa samhällsfrågor med utgångspunkt i arbetarrörelsens grundläggande värderingar.”

Har du frågor om årets SocForum? Välkommen att höra av dig via mejl till socforum.stockholm@abf.se

 

Socialistiskt Forum 2022 är ett samarrangemang mellan ABF Stockholm och Flamman

 

Det finns platser kvar för er som vill delta som samarrangörer!

Vi förlänger anmälningstiden för intresseanmälningar för samarrangörer till Sveriges största forum för bred vänsterdebatt. Socialistiskt forum är ett årligt återkommande forum – ensamt i sitt slag – för progressiv debatt, folkbildande samtal och samling av den breda vänstern.

Anmäl din organisation för att medverka, det finns fortfarande platser kvar. Mejla: socforum.stockholm@abf.se.

 

Fri entré
Datum 26/11
Tid 09:00
Arrangör ABF Stockholm och Flamman
Plats ABF-huset, Sveavägen 41, entréplan, plan 1 och plan 2
Fri entré
Translate this page