Nyhet Allmän information

Feministiskt Forum återuppstår den 7-11 oktober

Efter flera års uppehåll är äntligen Feminstiskt Forum tillbaka – som vi har längtat!

Till en början var forumet planerat till slutet av mars, men coronautbrottet och den utveckling som följde ville annat. Därför känns det nu otroligt kul att kunna presentera ett både intressant och aktuellt program som dessutom kommer att livesändas. Eftersom forumet nu går online når vi ut till många fler över hela landet och begränsar oss inte till enbart Stockholm.

Utöver livesända samtal finns också en möjlighet att följa forumet på plats. Trots förändrade förutsättningar och restriktioner ser vi ett stort behov av att mötas fysiskt, diskutera och analysera på plats – givetvis med hänsyn till föreskrivna avstånd och begränsningar i antal deltagare.

Flera nya samarbetspartners
I år finns tre nya samarbetspartners som tillsammans med ABF Stockholm ställer sig bakom Feministiskt Forum, nämligen Byggnads Stockholm-GotlandRFSU och RFSL. Samtliga värnar jämställdhetsfrågor och ser Feminstiskt Forum som en betydelsefull plattform för den feministiska rörelsen. 
Vi är otroligt glada över att dessa tre har valt att stötta forumet i år!

Läs gärna mer om våra samarbetspartners i vårt pressmeddelande om Feministiskt Forum.

Bred och varierad uppslutning
Intresset för att delta i forumet har varit stort och i det fem dagar långa programmet möter vi en stor mängd intressanta arrangörer, bland annat: Afrosvenskarnas Riksorganisation, Pensionsrättvisa, Sveriges Kvinnolobby, Makttrampolinen, ROKS, Qjouren, Coordinadora Feminista Latinoamericana, CEMFOR, Jordens Vänner, MÄN, med flera.

När: 7-11 oktober, invigning den 7 oktober kl 17.30
Var: ABF-huset, Sveavägen 41 samt online på ABF Stockholms samt Feministiskt Forums facebooksidor.
FRI ENTRÉ!

>>Läs mer om programmet
>>Till facebookevenemanget

<< Tillbaks till nyhetssidan
Translate this page