Kurs Måleri

Akvarellmåleri – olika tekniker

Akvarell är enligt många en av de svåraste måleriteknikerna – men också en av de roligaste!

Den här kursen är för dig som vill lära dig olika stilar inom akvarellmåleriet. Du får utforska akvarellens möjligheter både experimentellt och traditionellt. Vi arbetar främst med torrt papper men provar även blött papper. Vi tittar på hur olika konstnärer har använt olika tekniker och får inspiration att själva prova olika uttrycksformer. Det blir gemensamma genomgångar med förslag på uppgifter och olika sätt att lösa dem. Våga experimentera och prova dig fram till vad du gillar!

Nivå

Handledning sker både i grupp och på individuell nivå, vilket gör att både nybörjare och mer vana kan delta.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Carolina Hindsjö är högskoleutbildad inom konst i London. Hon arbetar med akvarell, blyerts, bläck och animation och målar både abstrakt och figurativt. Hon har ett stort intresse för mer experimentella konstformer. Carolina är aktiv konstnär och ställer ut regelbundet. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: akvarell, måleri

Pris
3090:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/9
Tidpunkt 12:00 - 14:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 507748
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 3090:- (Ord. pris)
Translate this page