Kurs Konst, måleri, teckning

Måleri i olja eller akryl

Är du intresserad av att prova på eller utveckla ditt kunnande inom måleri? Då är det här målerikursen för dig.

Här får du hjälp att komma igång med ditt måleri eller fortsätta att utforska färg, komposition, motiv och uttryck. Vi utgår ifrån dig och din nivå där du står nu. Du jobbar valfritt efter egna idéer med individuell handledning.

Finns intresse i gruppen för de gamla mästarnas skiktmåleri (lager på lager teknik) så går vi igenom det. 

Det blir även gemensamma genomgångar av materialval, färgcirkeln, skuggor och linjer mm.

Nivå

Både nybörjare och mer vana kan delta.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Magdalena Zakrisson har målat sedan 70-talet. Hon har bland annat gått på Dômen konstskola i Göteborg och haft flera utställningar. Hon har långa perioder vistats i Mexiko för att måla och genom åren lärt sig bland annat de gamla mästarnas metod kallad skiktmåleri. Nu är Magdalena pensionär och vill åter igen dela med sig av sina samlade kunskaper och erfarenheter. 

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1995:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 8/4
Tidpunkt 15:00 - 17:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 503633
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 1995:- (Ord. pris)
Translate this page