Kurs Språk

Spanska nybörjare

Med spanska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina spanskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den spanskakurs som passar dig!

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

Det här är en nybörjarkurs så du behöver inte några förkunskaper.

Material

Litteratur: Caminando 1
ISBN 9789127437142

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. 

Oscar Fuentes Aedo är behörig lärare i spanska och har flerårig erfarenhet av undervisning. Han arbetar parallellt med undervisning i spanska på högstadiet och gymnasieskolan. 
Oscar hälsar att ”Spanska är inte bara relaterat till det stora fotbollslaget Real Madrid, Messi eller paella utan det också är mitt modersmål och jag älskar att lära ut det!”

 Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.
Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/9
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 500082
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page