Nyhet Allmän information, ELVIRA

Är du permitterad, varslad eller uppsagd som följd av Coronapandemin?

ABF Stockholm erbjuder kompetensutveckling helt kostnadsfritt. Kurserna är distanskurser. Anmäl dig idag!

Coronapandemin har medfört omfattande konsekvenser för samhället och på den svenska arbetsmarknaden. För att skapa bättre förutsättningar för individer som har eller kan drabbas av dessa konsekvenser kommer ABF Stockholm tillsammans med ELVIRA Kunskapsutveckling under hösten erbjuda kompetensstärkande studiecirklar kostnadsfritt på distans.

Kurserna ska ge dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd möjligheten att vidareutbilda dig eller utbilda dig för nya yrkesuppgifter så att du är bättre rustad när konjunkturen vänder igen. ABF Stockholm erbjuder ett antal kurser för att möta ett ökat behov av kompetensutveckling inom kommunikation, IT, språk och ekonomi. Kurserna omfattar 40 studietimmar under 4-6 veckor.

Alla kurser är uppdelade i två delar – en inledande del som fokuserar på allmän kompetensutveckling, hur man vässar sitt CV, vilka karriärvägar som finns tillgängliga mm. Del två fokuserar på utveckling av spetskompetens i något av ovan nämnda ämnen. Läs mer om kurserna och anmäl dig via länken nedan.

>> Arbetsmarknadskurser

<< Tillbaks till nyhetssidan
Translate this page