Nyhet Allmän information

Danslokaler, replokaler och studios för alla!

I ABF-huset mitt i city har vi en välutrustad studio samt rep- och danslokaler. Det enda dåliga med dem är att de inte används så mycket som de skulle kunna – det vill vi ändra på nu. Därför kan du under hela hösten  boka till nedsatta priser och med större flexibilitet än tidigare.

Replokal och studio för soloartister – nu mer tillgängliga än någonsin

Är du soloartist och behöver repa inför en spelning? Eller spela in din första demo? Under hösten kan du som privartperson boka lokalerna upp till 5 gånger för 450 kronor per timme. Hör av dig snart för att få tillgång de tider som passar dig!

Dansstudion dagtid – terminskort eller en maxad intensiv-vecka?

Under hela hösten kan ni med studiecirkel (vi hjälper er gärna att starta en!) få tillgång till vår dansstudio Svea under dagtid, antingen genom terminskort där ni bokar upp till 2 pass per vecka löpande, eller intensivt där ni bokar upp en hel vecka och dansar till sista droppen svett.

  1. Terminskort. Du och din dansgrupp bokar ett–två tillfällen per vecka, löpande under hela hösten (max två veckor i förväg). Det kan vara olika dagar och tider eller samma. Med terminskort blir bokningen flexibel, måndag–fredag mellan kl. 09–17 samt i mån av tidigare bokningar och tillgänglighet. Terminskortet kostar 2 000 kronor och gäller till årsskiftet.
  2. En hel vecka med egen dansstudio. Perfekt för er som repar för en kommande föreställning. Mellan kl 09 och 15 valfri måndag–fredag får ni exklusiv tillgång till dansstudion för 1 500 kronor/vecka.

Läs mer om och se bilder från våra replokaler/studion här och dansstudion Svea här.

För bokningar – använd formuläret nedan, har du frågor är det bara att höra av dig till: kf.stockholm@abf.se.

Jag är såld, boka in mig!

<< Tillbaks till nyhetssidan
Translate this page