Kurs Språk

Franska A1

Maten, litteraturen, kafélivet, broarna i Paris… Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen. Med franska får du dessutom möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Inte konstigt att franskakurserna är bland våra absolut mest populära. Oavsett om du aldrig läst franska tidigare eller redan tillägnat dig en hel del franskakunskaper så har vi kursen för dig – hitta din nivå. På ABF Stockholm erbjuds franskakurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket genom att delta i t ex en bokcirkel på franska.

Under denna kurs bygger vi vidare på dina grundläggande kunskaper i franska. Vi övar på att använda franska i simulerade vardagssituationer och kompletterar med teori för att komma till nästa nivå med din franska.

Obs. kursen har uppehåll v.14 (6/4) och v. 20 (18/5) då ABF-huset är stängt pga. röda dagar.

Nivå

A1

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (24 studietimmar).

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, denna kurs kräver förkunskaper!

Material

Litteratur
Édito A1
ISBN: 2278103644

Édito A2
ISBN: 2278104101

Cirkelledare

Christopher Robin Karlsson kommer senast från hanläggningsarbete på Franska Institutet via Frankrikes ambassad i Sverige. Han brinner för att arbeta med språk och undervisning. Christopher Robins stora intresse utöver språk är musik, han spelar bl a.  i  ABFs  blåsorkester och skall till våren starta en kombinerad språk- och sångkurs på franska.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 16/3
Tidpunkt 17:00 - 18:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495850
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page