Kurs Dator & IT

Kom igång med Office – Liten grupp

Är du nyfiken på det digitala och intresserad av att komma igång med din dator? I den här kursen utforskar vi Office-paketet och tittare närmare på Excel. Välkommen!

Oavsett om du vill få ett vassare CV, börja skriva på en roman eller vill förenkla bokföringen I din förening är Office-paketet en ovärderlig kunskap! I den här kursen utforskar vi officepaketets funktioner och lär oss i en lugn takt i en liten grupp.

Nivå

Inga förkunskaper i Office krävs, men du bör kunna använda datorns mest grundläggande funktioner (öppna och stänga program, stänga av och sätta på).

Material

Ta med din egna bärbara dator (PC) med Officepaketet installerat. Behöver du låna en dator skriver du det i din anmälan eller meddelar oss senast en vecka innan kursstart. Vi kommer att använda oss av Office 2016.

Cirkelledare

Elisabet Andersson har lång erfarenhet av både det digitala och av folkbildning. Hon har utbildat inom IT på både myndigheter och i näringslivet. Hon har även ansvarat för data- och IT-kurser på ABF i Falun. På fritiden fjällvandrar hon gärna!

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2400:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 26/9
Tidpunkt 09:00 - 11:30
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 508437
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2400:- (Ord. pris)
Translate this page