Kurs Måleri

Konstdagbok – Art journal

Gör en enkel konstdagbok och lär dig samtidigt de kreativa tekniker med vilka du sätter din personliga prägel.

En konstdagbok, eller en art journal som är det mer vedertagna begreppet, är en bok för att reflektera, bearbeta känslor och tankar så som man skulle ha gjort i en vanlig dagbok. 
Skillnaden är att man i huvudsak använder sig av färg och form och kanske kompletterar med någon skriven mening eller ett ord.

Din art journal är en trygg plats för att uttrycka din kreativitet, experimentera och varva ner.
I din art journal finns inget rätt eller fel, fint eller fult. 

Kursinnehåll

Under dagen skapar vi tillsammans varsin enkel bok, tränar på olika, roliga tekniker och går igenom exempel på hur en sida i en art journal kan byggas upp.

Melina har ett stort urval av färdiga art journals att visa för inspiration och ett antal tomma, handgjorda art journals till försäljning för den som blir biten.

Nivå

Inga förkunskaper behövs.

Material

Kursmaterial är inkluderat i kursavgiften. 

Kursledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Melina Dahl arbetar deltid som konstnär, designer och kursledare.
För henne har skapandet i konstdagböcker varit hjälpsamt och hon vill därför gärna dela med mig av sin kunskap och erfarenhet till andra.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: kurs, färg, form, konstdagbok, art journal, dagbok

Pris
1750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 5/10
Tidpunkt 10:00 - 15:30
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 508333
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 1750:- (Ord. pris)
Translate this page