Kurs Musik

Nyhet! Akustisk gitarr

Öppna dörren till en värld av kreativt gitarrspel!

I den här kursen kommer vi att fokusera på grunderna för bra akustisk gitarrspel. Utifrån gruppens nivå övar vi på att lära oss ackord, låtar och några klassiska ”guitar moves”. Som deltagare får du gärna komma med förslag på genre och låtar du är intresserad av. Vi fokuserar på att hitta glädjen i gitarrspelandet och undersöker musiken tillsammans!

Ledare

Ian Luxton är en amerikansk gitarrist, låtskrivare och artist som varit aktiv i Portland, Oregon och NYC. Ian är klassiskt skolad gitarrist och en av grundarna till Oregon Guitar Quartet. Han har turnerat runt om i världen med flera band, bl.a. banden STRFKR och Hockey och skriver även egen musik. Ian har flerårig erfarenhet av att undervisa i gitarr, han älskar att hjälpa studenter utforska sin kreativitet och finslipa sin teknik.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10 procent rabatt på cirklar. 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

 

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 10/9
Tidpunkt 18:30 - 20:00
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 508130
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page