Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Nyhet! Brodera med punch needle

Lär dig brodera med punch needle, en enkel och effektfull broderiteknik.

Under två lördagar får du lära dig brodera med punch needle (tuftningsnål). Vi övar på att brodera med korta och långa stygn och skapar olika strukturer med olika material och garner som ger ett tredimensionellt intryck. Tuftningsnålen ser ut som en penna och är ett litet verktyg med en nål som man enkelt och snabbt kan brodera med. Vi kommer att skissa ett motiv och arbeta med olika stygn för att skapa varierande effekter. OBS! Sista anmälningsdag 25/9-23 pga inköp av material. Anmäler du dig efter detta datum kan du få ev. avbokad plats. 

Nivå

Inga förkunskaper behövs. 

Material

Punch needle, tyg, garn och vlieselin ingår i kursavgiften. Totalkostnad som faktureras 2.000 kr.
Resten tar du med själv som tex broderibåge max 20 cm i diameter. Mer information kommer i kallelsen. 

Cirkelledare

Annika Patomella är textilkonsthantverkare och utbildad på Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg. Annika arbetar både som cirkelledare inom olika textila områden och lärarvikarie i textilsöjd bla.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1690:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 7/10
Tidpunkt 10:30 - 13:45
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 499244
Plats Östgötarummet, 5tr, ABF-huset
Pris 1690:- (Ord. pris)
Translate this page