Kurs Måleri

Måla vilt med tusch och akvarell!

Lär dig måla tusch med pipett! Ett vildare och kanske lite mer okontrollerat sätt att måla. Inte desto mindre tar du fina målningar med dig hem.

I den här workshopen får du lära dig en teknik där tusch målas med pipett. Det är ett lite vildare sätt att måla – för pipetten och tuschen påverkar målningen och går emellanåt sina egna vägar. Utöver det kommer vi att arbeta in akvarellfärger i målningarna.

Undervisning lördagen den 19 och 26 oktober kl 10.00-13.00

Nivå

Det här är en workshop på nybörjarnivå med fokus på tusch och arbete med att måla med pipett.

Material

Tusch, akvarellfärger och papper ingår i kursavgiften.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Dina Evenéus arbetade på slutet av 80-talet som illustratör. År 2013 gick hon konstskolan Basis och har även skapat och sålt design genom Designtorget. Sedan 2015 har Dina Evenéus ställt ut målningar kontinuerligt, och varit uttagen i jurybedömda utställningar ibland annat på Solna Konsthall och Väsby Konsthall. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måla tusch, måla, tusch, akvarell, måla vilt

Pris
1650:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/10
Tidpunkt 10:00 - 13:00
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 508238
Plats Gotland, 5 tr, ABF-huset
Pris 1650:- (Ord. pris)
Translate this page