Kurs Måleri

Nyhet! Målarglädje med intuitivt måleri

Är du intresserad av att prova på eller utveckla ditt måleri där färg och form står i fokus. Då är det här målerikursen för dig.

I den här kursen utgår vi från färg och form och låter bilder växa fram under arbetets gång. Att börja måla utan att veta vad det ska bli kan vara både inspirerande och lite skrämmande. Vi leker och utforskar med känslan och lusten som guide. Slutresultatet är inte i fokus, utan det är processen som är det viktiga. 
Vi utforskar vad som händer när olika färger möts på duken, när former dyker upp, rörelse och stillhet, ljus och mörker, kalla och varma toner mm.
Låt dig inspireras av musik, en dikt, en dröm, skuggor och ljus.

Nivå

Både nybörjare och mer vana kan delta.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Helena Lagerlöf är bild- och konstpedagog, fotograf och konstnär. Utbildad bl a på Konstfack, Kulturamas fotolinje och Nyckelviksskolan. Helena har en lång erfarenhet av undervisning inom bild, foto och konst varvat med egen konstnärlig verksamhet. Som cirkelledare vill hon inspirera deltagarna bl a genom korta kom-igång-övningar, visa bilder ur konsthistorien och samtida verk, tekniktips mm. Det centrala är samtalen med varje deltagare utifrån vars och ens idéer, behov och önskemål, att se varje deltagare.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måleri, akryl, intuitivt måleri, nonfigurativt

Pris
2030:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 9/9
Tidpunkt 15:00 - 17:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 507853
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 2030:- (Ord. pris)
Translate this page