Kurs Språk

Persiska (farsi) A1-A2 – Liten grupp

Persiska är ett iranskt språk inom den indoiranska grenen av de indoeuropeiska språken. Språket talas av ca 120 miljoner människor runt om i världen. Välkommen till en kurs där vi dyker djupare i det persiska språket och utvecklas vidare!

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Persiska är ett av världens äldsta bevarade språk och talas av omkring 120 miljoner människor, främst i Mellanöstern och Centralasien. Idag talas persiska av många människor över hela världen.

Detta är en liten grupp. Ni är som mest sju deltagare och har därför möjlighet till mer tid med er cirkelledare. Kursen har 8 sammankomster.

Nivå

A1-A2, du kan förstå enklare meningar och berätta vardagliga saker om dig själv.

Material

Du får information om kursmaterial vid den första sammankomsten.

Cirkelledare

Farzaneh Abiri är en engagerad och omtyckt ledare som har varit cirkelledare inom persiska och iransk kamp ett flertal år på ABF Stockholm.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 12/9
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 508131
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2850:- (Ord. pris)
Translate this page