Kurs Musik

Piano – fortsättning

För dig som redan har viss kunskap och söker fördjupning.

Är du nyfiken på att lära dig spela piano eller tagit lite lektioner förut och är sugen på att återupptar spelandet? Då är det här kursen för dig!

I små exklusiva grupper om max fyra deltagare får du stort utrymme att lära och utveckla din teknik och musikalitet. Vi bygger på utifrån gruppens nivå och varvar teori med praktiska övningar. Det gör vi med hjälp av ackord, melodi och att spela olika kända låtar på piano.

Vi fokuserar främst på att lära oss att ackompanjera till riktigt bra låtar och att ge dig största möjlighet att utvecklas så mycket som möjligt på ett roligt sätt.

Kursledare

My Jacobsson har spelat piano och flera andra instrument, sedan hon var sex år och deltagit och arbetat i olika musikaliska sammanhang som band, ensembler, orkestrar, inom kyrkan och undervisat. Hon har studerat på Kulturskolan, Viktor Rydbergs gymnasium med musik-estet,  två år på Bromma folkhögskola med trummor som huvudinstrument och piano som bi-instrument. My har påbörjat en kandidatexamen i musikvetenskap på Stockholms universitet och spelar i diverse sammanhang. 

instagram@husband.sthlm 

Nivå

Den här kursen vänder sig till dig som spelat två eller flera terminer eller har motsvarande förkunskaper. 
Du förväntas känna till grunderna för noter och teori.

Kursmaterial

Material ingår inte. Du får info med kallelsen och från din kursledare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser. 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2100:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 5/11
Tidpunkt 19:45 - 20:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 508807
Plats Musikrummet, 6tr, ABF-huset
Pris 2100:- (Ord. pris)
Translate this page