Kurs Språk

Spanska nybörjare

Med spanska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina spanskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den spanskakurs som passar dig!

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

Det här är en nybörjarkurs så du behöver inte några förkunskaper.

Material

Litteratur: Caminando 1
ISBN 9789127437142

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. 

Solange Sanchez är behörig lärare i spanska och har flerårig erfarenhet av undervisning. Hon arbetar parallellt med undervisning i spanska i gymnasieskolan.
Solange hälsar att ”Spanska är en bro mellan två kulturer. Att lära sig ett annat språk är att lära sig en ny kultur och förstå andras sätt att tänka och agera. Ett språk är en möjlighet att vidga sitt sätt att tänka och interagera med andra”.

 Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: språk, språkkurs, spanska, språk kurs

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/9
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 508448
Plats Jämtlandsrummet, 5 tr, ABF-huset
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page