Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Stickning nybörjare

Vill du lära dig sticka? Då kan den här kursen vara ett första steg in i stickandets konst.

Här börjar vi från början för att komma igång och varvar praktik med teori. Lägger upp maskor, stickar räta och aviga maskor och provar olika resår-och mosstickningar. Vi går igenom förkortningar, hur du läser en beskrivning och hur du tolkar ett diagram.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Cirkelledare

Gunilla Persson Vest är en hängiven stickare och utbildad hemslöjdskonsulent med textil inriktning på HV Skola i Stockholm. Hon har också gått ett stort antal kurser och seminarier med tema stickning. Med denna kurs vill Gunilla visa att man kommer långt med att kunna grunderna i stickning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1450:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 31/1
Tidpunkt 17.30 - 20.00
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 497112
Plats Blidörummet, 3 tr, ABF-huset
Pris 1450:- (Ord. pris)
Translate this page