Kurs Språk

Tyska B2, seniorer

Tyska talas av över 70 miljoner människor i Europa. Det är dessutom lätt för svenskspråkiga att lära sig, då språken är nära besläktade.

Tyska är inte bara användbart, det är dessutom lätt att lära sig, eftersom tyska och svenska har ett gemensamt ursprung. ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina tyskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den tyskakurs som passar dig!

Detta är en liten grupp. Det innebär att gruppen aldrig är fler än 7 deltagare, som deltagare får du mer tid med cirkelledaren och mer möjlighet till individuell handledning.

Nivå

B2
Jag kan förstå längre framställningar samt följa med i mer komplicerad argumentation. Jag samtalar och kommunicerar i stort sett utan problem.

Observera att detta inte är en nybörjarkurs. förkunskaper krävs.

Är du osäker på din språknivå? Gör ett språktest här

Material

Lieber Deutsch 4 (preliminärt)

Cirkelledare

Ulla-Britt Nire är en av våra mest erfarna och omtyckta ledare. Hon leder kurser i flera språk och har arbetat hos ABF sen 1968! Såhär säger Ulla-Britt själv om att vara cirkelledare: “Man kan inte ha ett bättre jobb. Att få människor att släppa rädslan för att säga fel, men också hjälpa och rätta till. Jag är 80 + men jag har sagt att jag fortsätter tills jag blir 100. Där sätter jag gränsen.”

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/9
Tidpunkt 14:00 - 15:30
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 508631
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2850:- (Ord. pris)
Translate this page