Kurs Livsstil

Xin Qigong

Är du nyfiken på Xin Qigong? Då är det här kursen för dig!

Xin Qigong består av en serie mjuka långsamma rörelser som anses aktivera livskraften qi – kroppens självläkande kraft, stärka immunförsvaret och lösa upp spänningar som ger välbefinnande för kropp och själ.

Vi går igenom 12 övningar som du sen kan utöva själv. Xin Qigong betyder ”Hjärtats Qigong”. När vi slappnar av och lugn och ro sprider sig i kropp och själ anses det stärka hjärtat.

Nivå

Kursen vänder sig till både dig som är nybörjare och för dig som provat förut.

Cirkelledare

Anne började träna Tai Chi och Qigong 1979 i New York hos ett flertal kinesiska mästare och har sedan fortsatt träna för olika lärare utomlands och i Sverige. Anne har undervisat i Tai Chi och Qigong sedan 1982.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: Xin Qigong, Tai Chi, rörelse, qi, chi

Pris
1600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 17/9
Tidpunkt 15:30 - 16:15
Antal tillfällen 12
Arrangemangsnummer 507573
Plats Teatersalen, 6tr, ABF-huset
Pris 1600:- (Ord. pris)
Translate this page