Tidsbokningsregler

  • Vardagskvällar (mån-fre 18-22): max ett pass per vecka och grupp.
  • Lördagar och söndagar: max ett pass per helg.
  • Vardagar övriga tider: max två pass totalt per dag (inkl. kvällspass).
  • Totalt max fem pass per vecka och grupp.

För Folkets scen gäller även:

  • Tisdagar och torsdagar går det endast att boka 1,5h pass från och med kl 16.
  • Söndagar går det att boka dubbla pass från och med 16.

Frågor och svar

Tiderna släpps halvårsvis. 2 maj och 2 november släpps tiderna för nästkommande termin på Folkets scen. På TeaterVerket har föreningens medlemmar förtur att boka fram till ett visst datum varje termin, vilket sker via föreningen. Den 1 juni och 1 december släpps TeaterVerkets tider för icke-medlemmar, varpå alla bokar på samma villkor via bokningsformuläret.

I det fall dessa ovan angivna datum skulle infalla en helgdag (lör, sön eller annan helgdag) kommer schemasläpp att äga rum närmast följande vardag/arbetsdag.

För att komma in i lokalerna kvitteras nycklar ut mot deposition hos Informationen i ABF-huset på Sveavägen 41.

Titta först i schemat för aktuell lokal. Fyll därefter in vårt bokningsformulär.

Boka TeaterVerket

TeaterVerket ligger vid Odenplan på Västmannagatan 54 och innehåller tre rum att repa i, varav ett är en scen. Torsdag-söndag kl. 15-22 på scenen är tider förbehållna för föreställningar. För att spela föreställningar på TeaterVerkets scen krävs att du är medlem i föreningen TeaterVerket. För mer info om medlemskap kontakta moa@teaterverket.se. Du kan däremot repa i lokalerna utan att vara medlem om du har en studiecirkel registrerad hos ABF Stockholm. Läs mer om TeaterVerket Läs mer om medlemskap i TeaterVerket OBS! Inre rummet på TeaterVerket ligger innanför scenen. Det är därför inte möjligt att repa i det rummet när det pågår föreställningar, och det är viktigt att tiderna för passen på schemat hålls för att inte störa den grupp som är scenen. Passen på scenen och inre rummet har därför tio minuters ”passeringstid” i början och slutet på varje pass.

Lila = Teaterverket – Scenen Grön = Teaterverket – Inre Reprummet Blå = Teaterverket – Lilla Reprummet

Boka Folkets scen

Folkets scen ligger vid Nytorget på Skånegatan 90 och innehåller två rum att repetera i. Rummen kan även användas fritt för föreställningar, dock krävs att man har studiecirkel registrerad hos ABF Stockholm och efter överenskommelse med handläggare på ABF Stockholm. På Folkets scens hemsida kan du se bilder och läsa mer om lokalerna.

Orange = Folkets Scen – Scenrummet Brun = Folkets Scen – Reprummet

Kontakt

Ingrid Mugalu – ingrid.mugalu@abf.se (samordnare scenkonst)