Förutom studierum och scenkonstlokaler har vi sedan våren 2020 även två nybyggda fullt utrustade och ljudisolerade replokaler i ABF-huset på Sveavägen 41.

Replokalerna är försedda med ramp och mäter 27 kvm vardera och är ljudisolerade. Det finns en hiss för er som behöver. I anslutning till replokalerna finns en yta för häng, med soffor, pentry, vatten, kaffebryggare och toalett.

Utrustade replokaler

Våra två replokaler Monica Zetterlund och Neneh Cherry passar perfekt för band, ensemble, djs, musikproduktion och poddverksamhet. Båda lokalerna är fullt utrustade kompletta med PA och backline såsom trummor med cymbaler, elgitarr, bas och synt. I ena replokalen finns utrustning för musikproduktion, DJs och möjlighet att spela in poddar. Ni bokar in er på 1-3 reptider/vecka. Varje rep är tre timmar långt.

Produktionsstudio

I replokalen/studion Neneh Cherry finns det möjlighet att spela in eller redigera musik. Här finns dator med inspelningsprogram, mjukvara, två stycken midikeyboards, mikrofoner, högtalare och annan kringutrustning.

Priser & kontakt

För mer information om pris hör av er till oss via formuläret i fliken kontakt/intresseanmälan så berättar vi mer!