Kurs Musik

Akustisk gitarr 50+ fortsättning

Denna kurs är för dig som har spelat lite gitarr förut och vill stärka upp grunderna i ditt gitarrspel.

I kursen kommer vi fortsätta att öva ackordspel, melodispel och utveckla variationsmöjligheter i de låtar vi spelar, och då ta hjälp av grundläggande musikteori. Det blir en utgångspunkt i akustisk blues, med inslag från folkmusik, soul, bossa nova och andra närliggande traditioner. Vi kommer att fokusera på kreativa aspekter och samspel, samt förståelse av både musiken och gitarren som instrument i vårt lärande. Vi kommer att läsa och spela efter ackorddiagram och tabs, arbeta med olika speltekniker på gitarren och även få tips för att öva hemma.

Välkommen med din anmälan!

Om du inte fyllt 50 och kursinnehållet resonerar med dig är du givetvis välkommen att delta.

Ledare

Stefan Ekman är i grunden utbildad rytmikpedagog, har en filosofie kandidatexamen i musikpedagogik med inriktning musikterapi samt en konstnärlig musikpedagogisk examen med inriktning musikteori från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har lång erfarenhet av att arbeta som musiklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10 procent rabatt på cirklar. 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

 

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/9
Tidpunkt 15:15 - 16:45
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 507885
Plats Östgötarummet, 5tr, ABF-huset
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page