Kurs Livsstil

ATM – Feldenkraismetoden, nybörjare och för dig som provat tidigare

Under cirkeln får du kunskap inom ”Awareness Through Movement” – medvetenhet genom rörelse.

”Awareness Through Movement” – medvetenhet genom rörelse
Feldenkraismetoden lär dig hitta tillbaka till ett mer naturligt och avspänt sätt att röra dig. Så som vi rörde oss som barn, utan smärta, stelhet och onödigt slöseri med energi. När din rörelseförmåga förbättras påverkas även ditt sätt att handla, tänka, känna och uppleva.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Cecilia Gudmundsson är auktoriserad Feldenkraispedagog med lång erfarenhet av att undervisa grupper och individuellt i metoden. Cecilia har sin bakgrund i dans och kom av en slump i kontakt med Feldenkraismetoden i början av 80-talet. Efter en hösts intensiva dansstudier i New York deltog hon i sin fösta ATM lektion. Hon uttrycker att hon förundrades över att ”göra så lite och uppleva så mycket.” Cecilia är även utbildad dansterapeut och leg psykoterapeut.

Praktiskt

Ledig klädsel.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: ATM Feldenkrais, naturlig rörelse, rörelse, kurs, prova på, nybörjare , fortsättning

Pris
2925:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 9/9
Tidpunkt 17:15 - 18:45
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 508487
Plats Teatersalen, 6tr, ABF-huset
Pris 2925:- (Ord. pris)
Translate this page