Kurs Språk

Engelska ”falska” nybörjare

Med engelska kommer du långt – både på resan och i yrkeslivet.

Du är bekant med det engelska språkets klang och vissa strukturer, men kanske har du aldrig vågat använda dina engelska kunskaper? Då är den här kursen precis rätt för dig. Detta är inte en vanlig nybörjarkurs, eftersom denna kurs redan är baserad på en viss nivå av förtrogenhet med det engelska språket. Med hjälp av autentiska och realistiska exempel vill vi hjälpa dig att ta dina engelska kunskaper till nästa nivå.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

Detta är inte en vanlig nybörjarkurs, eftersom denna kurs redan är baserad på en viss nivå av förtrogenhet med det engelska språket.

Material

Speakout Pre-Intermediate

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Hon har en stor passion för språk och är legitimerad gymnasielärare i italienska och engelska samt har tyska som modersmål. Hon tillbringade de första tre åren av sin obligatoriska skolgång i Kanada. Detta, vid sidan av hennes libanesisk-ungerska rötter, utgör en del av hennes språkliga identitet. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. ”Språk ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria.” Glädjen att undervisa och lära av andra stödde hennes strävan att bli en språklärare.

Bra att veta

 OBS! Ingen undervisning den 6 april.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 23/2
Tidpunkt 15:00 - 16:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495895
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page