Kurs Dator & IT

Enkla AI-experiment

Med hjälp av Colab kan du lära dig mer om hur AI fungerar och hur du enkelt kan skapa egna AI-verktyg!

Artificiell Intelligens (AI) är ett mycket omtalat område. Du hör och ser om AI varje dag – men vad är egentligen AI och hur funkar det? I den här kursen djupdyker vi i Googles verktyg Colab, där du som användare kan skapa dina egna funktioner och experiment!

Nivå

För introduktionskursen krävs inga förkunskaper.

Material

Cirkelledarens egna material.

Cirkelledare

Kjell Jansson har arbetat med IT inom olika områden sedan 1970 – från reaktorfysik till telekom. Just nu är han mest intresserad av AI (maskininlärning) och har gått ett antal AI-kurser, läst många böcker och labbat. Kjell är pensionär men arbetar som egen konsult – mest för att det är roligt. Kjell är bosatt i Stockholm, och tidvis i södra Dalarna.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1000:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 24/10
Tidpunkt 16:00 - 17:30
Antal tillfällen 3
Arrangemangsnummer 508603
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1000:- (Ord. pris)
Translate this page