Kurs Måleri

Fredagsateljé med modellmåleri

Nyfiken på att utvecklas inom måleri? Då har du kommit rätt!

I den här kursen kommer vi att arbeta med stilleben-, porträtt- och modellmåleri. Halva tiden kommer vi att ha modell, både nakenmodell och påklädd modell. Du väljer själv vilken teknik du vill arbeta i.  

Nivå

För både dig som nyss har börjat måla och för dig som vill utvecklas mer inom måleri. Handledning sker individuellt och i grupp, allt efter önskemål. 

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Upplägg

  • Halva tiden ägnar vi åt porträtt- och stillebenmåleri.
  • Halva tiden har vi modell, både nakenmodell och påklädd modell. 

Cirkelledare

Lisa Trogen Devgun har gått flera konstnärliga utbildningar bla Konstfack och Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Hon är aktiv konstnär själv och har arbetat som lärarvikarie på olika skolor. Att locka fram och uppmuntra deltagares egna konstnärliga uttryck och att våga pröva olika material och tekniker ser hon som viktigt del i skapande processen. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måleri, modell

Pris
5245:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 13/9
Tidpunkt 10:00 - 13:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 507668
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 5245:- (Ord. pris)
Translate this page