Kurs Måleri

Teckning och akrylmåleri

Är du nyfiken på att lära dig teckna och måla med akryl?

På den här kursen lär du dig grundtekniker och materialkunskap inom teckning och akrylmålning. Vi pratar om komposition, ljus och skuggor, färgblandningar och om olika konstnärer allt efter gruppens önskemål. 

Nivå

Individuell handledning gör att även du som har tecknat och målat förut kan delta.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Shahla Fallahian har gått konstnärlig utbildning på Konstskolan i Stockholm och hantverkspedagogisk yrkesutbildning på Nyckelviksskolan bland annat och har en mångårig erfarenhet av att leda studiecirklar och kurser. Hon är också aktiv konstnär själv. Med engagemang och glädje delar hon med sig av sina kunskaper och inspirerar till ditt kreativa skapande.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måleri, teckning, akryl

Pris
3090:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/9
Tidpunkt 14:00 - 16:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 507742
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 3090:- (Ord. pris)
Translate this page