Kurs Språk

Grekiska A1, liten grupp

Grekiska är nyckeln till den grekiska kulturen. Ta chansen att göra din värld större genom grekiskan!

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Grekiska talades förr av filosofer och retoriker i antik och hellenistisk tid men har utvecklats till ett modernt språk som talas av 13 miljoner människor. Med kunskaper i Grekiska öppnar du portarna till en stor kulturskatt!

Detta är en liten grupp vilket innebär att det är färre antal deltagare med mer möjlighet till personlig vägledning från ledaren i din språkutveckling. Vi ses åtta tillfällen och är som mest 7 deltagare.

Nivå

A1

Denna kurs riktar sig till dig som har vissa förkunskaper i grekiskan. Du kan presentera dig och berätta om dig själv på ett grundläggande sätt. Du förstår enkla meningar i ett lugnt tempo.

Material

Nygrekiska 1 textbok, ISBN 9789174344509 

Nygrekiska 1 övningsbok, ISBN 9789174341867

Cirkelledare

Magdalini Tsogkaroglou

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 4/9
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 508140
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2850:- (Ord. pris)
Translate this page