Kurs Scenkonst

Introduktionskurs i skotsk dans

Du får lära dig grundläggande steg och formationer och det ger en bas för fortsätta danska skotska danser.

Introduktion till skotsk dans ger dig grunderna i att dansa skotska danser som reels och jigs. Du får lära dig grundläggande steg och formationer och det ger en bas för fortsatt dans. Fokus ligger på enklare danser av Ceilidh typ men vi går även in på Scottish Country Dancing.

Nivå

Det här är en nybörjarkurs, inga förkunskaper behövs.

Upplägg

Alla dansar med alla så du behöver inte anmäla dig med en partner.
Undervisning sker lördag-söndag 7-8 september.

Cirkelledare

Susanne Gjörling är lärare i skotsk dans och utbildad i Skottland. Dansen har sedan många år varit ett stort intresse i hennes liv. Susannes mål är att få andra att uppleva den fantastiska känslan i jigs och reels, något som varje deltagare i en skotsk fest (en Ceilidh) kan vittna om. Nyfiken på skotsk dans? Här får du chansen att prova på om det är något att fortsätta med i höst!

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
790:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 7/9
Tidpunkt 10:45 - 13:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 503173
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 790:- (Ord. pris)
Translate this page